Overslaan en naar de inhoud gaan

Top navigatie

Verbind vanuit je passie

Ons cursusaanbod

Konekt organiseert het hele jaar door (meerdaagse) cursussen voor zowel personen met een beperking als professionelen. We realiseren ons vormingswerk vanuit vier grote invalshoeken:

  • Verbind vanuit je passie: ontdek en ontwikkel je talent samen met anderen.
  • Maak de wereld inclusief: zet stappen naar een wereld voor iedereen.
  • Werk vanuit je talent: doe een job in een gewone werkomgeving.
  • Raak uit de knoop: ga aan de slag met thema’s die dicht op je vel zitten.

Ga naar ons cursusaanbod en schrijf je online in voor de vorming die jij graag zou volgen.
Via de knoppen 'Voor wie' - 'Thema' - 'Locatie' - 'Periode' kun je filteren.

Bekijk ons cursusaanbod

Wij streven ernaar dat alle mensen met een beperking in hun volle kracht staan in én deelnemen aan de samenleving.

  • Focus op kracht . We vertrekken vanuit een talent-perspectief. We proberen personen sterker te maken om op hun eigen manier te kunnen participeren.
  • Focus op deelname aan de samenleving. Onze activiteiten zijn een hefboom voor mensen met een beperking om deel te nemen aan de samenleving. Op niveau van de samenleving zetten we in op toegankelijkheid en openheid.

In de samenleving zijn mensen met een beperking enkel aanwezig als personen die zorg ontvangen. We willen hen zichtbaar maken in hun volle kracht.

Werner is gepassioneerd en gebiologeerd door natuur. Hij leest er boeken over, heeft vele prenten, insectenkaarten en ander materiaal om aan de slag te gaan in de natuur. Een aantal jaren geleden volgde Werner een opleiding om mensen te kunnen gidsen. Er is niets dat hij liever zou doen dan zijn dagelijkse leven vullen met gidsen en natuur. Ondanks zijn duidelijke vraag, is dit tot op vandaag slechts een droom.

Downloads