Vormingsaanbod voor begeleiders, leerkrachten en ondersteuners

Verbeter jouw kwaliteiten als ondersteuner via opleidingen. Vergroot je kennis en expertise over de begeleiding van personen met een handicap. Maak kennis met krachtgericht werken vanuit talent.

Lesgeefster bij vorming

Onze lesgevers gaan interactief met jou aan de slag

Konekt neemt je mee in een moderne visie over het begeleiden van personen met een handicap. We laten je kennismaken met krachtgericht werken vanuit talenten, zowel bij je cliënt als bij jezelf als je team. Onze vormingen zijn interactief. Je keert huiswaarts met concrete tools die je meteen kunt toepassen in je job.

Na de train-de-trainer 'Maak je vereniging inclusief' ging ik meteen aan de slag. We gaan nu bewuster om met inclusie binnen onze jeugdwerking.
Debbie, medewerker bij Joetz

Maak je werking inclusief

Personen met een handicap worden heel vaak - onbewust - uitgesloten in tal van situaties. Via inspirerende acties en samenwerkingstrajecten zet Konekt de samenleving in beweging richting inclusie.

Tools en coaching

Wil jouw organisatie of bedrijf personen met een beperking de kans geven om een actieve rol op te nemen? Kun je advies gebruiken om werk te maken van een inclusief medewerkersbeleid? Konekt heeft verschillende tools en coachingformules om je daarbij te helpen. Bekijk het aanbod

Dompel jezelf onder

In deze onderdompelcursus ervaar je fysiek en mentaal hoe het is om een handicap te hebben. Daarna bekijken we de ‘quick wins’ waarmee jij je organisatie snel en gemakkelijk toegankelijker kunt maken. Bekijk het aanbod

Een cursus op maat? Dat kan.

Zie je een vorming waarmee je aan de slag wil met collega’s of cliënten? Konekt komt graag naar jouw organisatie, school of bedrijf voor een persoonlijke sessie. Collega Marijn Leroy verkent met jou de mogelijkheden.

Stel je vraag aan Marijn
Konekt vorming op maat