Werken bij Konekt

Werken bij Konekt is meebouwen aan een inclusieve samenleving. Iedereen is welkom, met of zonder handicap. Vang hier een glimp op van onze bedrijfscultuur en maak kennis met het team.

Werken bij Konekt

Leef voluit in een inclusieve samenleving

Dat is waar Konekt voor gaat. We wonnen de voorbije jaren verschillende (internationale) prijzen voor ons baanbrekend werk voor personen met een beperking. Met een community van werknemers, stagiairs, vrijwilligers en ambassadeurs zetten we mensen in hun kracht en brengen we de samenleving in beweging!

Personen met een handicap die talent hebben voor schrijven, vloggen en interviewen verzorgen mee onze storytelling. Ik ben graag met hen aan de slag in ons inclusief redactieteam.
Wouter, communicatiemedewerker
DSC 4009 web

Het Konekt-DNA in 5 trefwoorden

  • Focus op talent: we geloven onvoorwaardelijk dat mensen en organisaties het sterkst groeien wanneer je focust op wat goed loopt en energie geeft.
  • Groeimindset: iedere tegenslag is een leerkans. Feedback is een groeigeschenk. We geloven in het groeipotentieel van elke persoon en samenwerking.
  • Rock-'n-roll: een gezonde portie zotheid geeft energie om er voluit voor te gaan. Konekt koestert 'de hoek af'. De vraagstelling 'Feestje misschien?' maakt integraal deel uit van ons DNA.
  • Verbinden: we verbinden mensen, organisaties en initiatieven. Alle projecten creëren we samen met personen met een handicap.
  • Sociaal ondernemen: Konekt durft onderbouwde risico's te nemen om impact en ondernemerschap te laten samengaan. Grenzen verleggen? Kunnen we!
Konekt team B

Een bende topcollega's

De Konekt-club, dat zijn 57 getalenteerde en gemotiveerde collega's van allerlei pluimage. Velen opereren vanuit het hoofdkantoor in Gent, de anderen bij lokale werkingen in Antwerpen, Leuven, Brugge en Brussel.

We grijpen elke kans aan om een feestje te bouwen, met als jaarlijks hoogtepunt de Teambedankingstweedaagse. Aan het begin van de zomervakantie dompelen we ons telkens onder in een bizar thema en leren we onze collega's op een, euh, aparte manier kennen.

Maak kennis met het Konekt-team

Lees meer in het Konekt-magazine

Wat doet Konekt allemaal? Wat is onze filosofie? Met wie werken we samen? En welke plannen hebben we voor de toekomst? Je leest het allemaal in ons magazine vol boeiende interviews, cijfermateriaal en inspirerende weetjes.