Stages bij Konekt

Op zoek naar een stageplek voor school? Even niet aan het werk en zin om je vaardigheden bij te spijkeren? Konekt biedt heel wat stageformules om je talent verder te ontwikkelen. Van korte projecten tot langdurige trajecten. Voor zowel jong als iets ouder, met of zonder beperking.

Stage

Op deze pagina vind je onze huidige noden, maar misschien heb jij wel andere troeven die een meerwaarde zijn voor Konekt. Laat het ons dan zeker weten. Wie weet werken we voor jou een stage op maat uit.

  • Stage in communicatie
  • Stage Videoproductie & Digital Storytelling

  • Stage bij de jongerenopleiding Brake-Out

  • Stage als office manager

Stage communicatie

Stage in communicatie

  • Als stagiair communicatie ondersteun je het communicatieteam op verschillende vlakken. Een greep uit het aanbod: inhoud voor sociale media creëren (leuke foto’s, filmpjes en infographics), communicatieplannen opstellen en opvolgen, nieuwsbrieven versturen + de impact analyseren, interviews afnemen, klein lay-out-werk, Google Analytics, SEO...
  • We bekijken samen waar je talent en interesses liggen.
  • Het adres van de stageplek is in Sint-Amandsberg, bij Gent. Mogelijk werk je af en toe op verplaatsing, of vanuit ons kantoor aan het station Gent-Sint-Pieters.
Lees meer
Stage storytelling

Stage Videoproductie & Digital Storytelling

  • We zoeken een stagiair die de verhalen van onze cursisten, de Konekt-werking en onze partnerschappen met organisaties omzet naar visuele verhalen.
  • Je houdt van storytelling, bent bedreven met de videocamera en kunt beeldmateriaal monteren tot een kant-en-klaar videoverhaal. Konekt beschikt over al het nodige mulitmedia-materiaal en degelijke montageprogramma's.
  • Ons hoofdkantoor is in Sint-Amandsberg, bij Gent. Je werkt regelmatig op verplaatsing of vanuit ons kantoor aan het station Gent-Sint-Pieters.
Lees meer
Stage brake out

Stage bij Brake-Out in Gent, Leuven, Antwerpen of Brugge

Brake-Out is een doorgedreven talenttraject voor jongvolwassenen met een cognitieve ondersteuningsnood. Er zijn verschillende groepen actief, in Gent, Leuven, Antwerpen en Brugge. De cursisten komen twee vaste dagen per week samen. Elke groep wordt begeleid door een educatieve medewerker en een coach van Brake-Out. Als stagiair ondersteun je zowel de cursisten als de begeleiders. Soms werk je zelf activiteiten en projecten uit.... of je draait een korte periode mee in een specifiek project.

Meld je aan
Tijdens mijn stage ontdekte ik wat er allemaal komt kijken bij het maken van een website. Nooit gedacht dat je met zoveel rekening moet houden.
Sarah, stagiair communicatie

Zin om je stage te doen bij ons?

Werken bij Konekt is mee bouwen aan een inclusieve samenleving. Iedereen is welkom, met of zonder beperking. Vul het aanvraagformulier in en geef ons zo wat meer informatie over je gewenste stage. Zo kan je vraag door de juiste medewerker worden bekeken en beantwoord.

Solliciteer voor een stageplaats
Stage bij konekt werksfeer