Community

Maak kennis met De Roze Joker

Ken jij De Roze Joker al? Deze praat- en ontmoetingsgroep brengt holebi's met een cognitieve handicap samen in een ontspannen sfeer. Op 24 februari organiseren we een kennismakingsmoment, kom jij ook?

De Roze Joker groep

Bij De Roze Joker kunnen holebi's met een handicap elkaar ontmoeten in een ontspannen sfeer. We organiseren 6 laagdrempelige activiteiten per jaar: altijd op zaterdag (3 namiddagen, 3 volledige dagen). De activiteiten staan los van elkaar en worden mee bepaald door de deelnemers. Het programma heeft altijd iets te maken met het thema holebi: van vormingen over holebi-rechten tot samen naar de Antwerp Pride gaan, het kan allemaal!

Met De Roze Joker is mijn droom om een holebigroep op te richten, uitgekomen.
Luc Lenoor, Initiatiefnemer

Voor wie? Holebi's met een cognitieve handicap, vanaf 18 jaar. Ook mensen die twijfelen of ze holebi zijn, zijn van harte welkom!

Waar? Meestal gaan de activiteiten door in Gent (Koning Boudewijnstraat 51), op 5 min. wandelen van het station Gent-Sint-Pieters. We spreken af in het station en gaan van daaruit samen naar de locatie.

Hoe kan je deelnemen? Mail naar derozejoker@konekt.be. Een maand voor elke activiteit krijg je een uitnodiging. Je kiest zelf aan welke activiteiten je wil deelnemen.

Kom naar ons kennismakingsmoment!

Van harte welkom...

  • Zaterdag 24 februari, van 13.30u tot 16u
  • Koning Boudewijnstraat 51, 9000 Gent
  • Schrijf je in via derozejoker@konekt.be

Nog vragen? Bel naar 09 261 57 50 en vraag naar Hilde Claerhout. Ben je niet vrij op 24/2? Dan kunnen we een kennismakingsgesprek vastleggen.

Wil je graag uitgenodigd worden voor de activiteiten van De Roze Joker?

Bel dan naar Konekt op 09 261 57 50 en vraag naar Hilde Claerhout, of stuur ons een e-mail. We geven je dan meer uitleg en houden je op de hoogte!

Lees meer over De Roze Joker
Roze joker
Geplaatst op do 18 januari '24