Maak je werking inclusief

Het Expertisekompas gidst je richting inclusie

Konekt bouwt op verschillende manieren aan een inclusieve wereld. Als expertisecentrum rond inclusie voor personen met een handicap zetten we bedrijven en organisaties, scholen en vergunde zorgaanbieders in beweging, in de richting van een werking zonder drempels.

Expertisekompas2

Je stelt je als bedrijf of organisatie wellicht de vraag hoe je op een meer inclusieve manier aan de slag kan, op het vlak van toegankelijkheid, HR of samenwerking. Daarbij komen veel vragen op je pad. Het Expertisekompas van Konekt zet je op de juiste weg! Het kompas neemt je mee op reis als bedrijf of organisatie om stap voor stap, op verschillende niveaus, tot een volledig inclusieve werking te komen.

Marijn Leroy: “Talent komt pas echt tot zijn recht in een inclusieve context. Daarom inspireren we organisaties, bedrijven, scholen en vergunde zorgaanbieders met een vormingsaanbod dat hen meeneemt op een reis richting inclusie. Daarvoor werkten we het Expertisekompas uit: 4 kwadranten met daarin telkens een reeks vormingen die er in hun totaliteit voor zorgen dat jouw organisatie volledig inclusief kan werken.”

We gaan samen met jouw organisatie op weg door de 4 kwadranten. In september pakken we uit met het volledige Expertisekompas, maar we lichten nu al een tipje van de sluier. Dit kan je verwachten in ieder kwadrant:

Zo leg je met je bedrijf of organisatie een reis af die je tot een inclusief beleid brengt. En dat kan ook hélemaal op maat van jouw organisatie!

Neem contact op met Marijn en stippel ook voor jouw organisatie of bedrijf een route uit door het Expertisekompas.

Marijn Leroy
Marijn Leroy
Geplaatst op ma 3 juli '23