Overslaan en naar de inhoud gaan

Top navigatie

Ik wil stage doen

Op zoek naar een stageplek voor school? Even niet aan het werk en zin om je vaardigheden bij te spijkeren? Konekt biedt heel wat stageformules om je talent verder te ontwikkelen. Van korte projecten tot langdurige trajecten. Voor zowel jong als iets ouder, met of zonder beperking.

Op deze pagina vind je onze huidige noden, maar misschien heb jij wel andere troeven die een meerwaarde zijn voor Konekt. Laat het ons dan zeker weten. Wie weet werken we voor jou een stage op maat uit.

Over Konekt, in het kort
Personen met een verstandelijke beperking worden (onbewust) uitgesloten in onze maatschappij. Ze krijgen vaak niet de kans om een actieve rol op te nemen in de maatschappij. Voluit kunnen leven in een inclusieve wereld, dat is waar Konekt voor gaat. In onze opleidingen en activiteiten ontwikkelen personen met een verstandelijke beperking volop hun talenten. Daarnaast zetten we de brede samenleving op weg richting inclusie.
Lees hier meer over de werking van Konekt
Word fan van onze Facebook-pagina en blijf op de hoogte

Stage Videoproductie & Digital Storytelling

We zoeken een stagiair die de verhalen van onze cursisten, de Konekt-werking en onze partnerschappen met organisaties omzet naar visuele verhalen. Je houdt van storytelling, bent bedreven met de videocamera en kunt beeldmateriaal monteren tot een kant-en-klaar videoverhaal. Konekt beschikt over al het nodige mulitmedia-materiaal en degelijke montageprogramma's. Het adres van de stageplek is in Sint-Amandsberg, bij Gent. Je werkt regelmatig op verplaatsing of vanuit ons kantoor aan het station Gent-Sint-Pieters.
Lees meer

Stage communicatie

Als stagiair communicatie ondersteun je het communicatieteam op verschillende vlakken. Een greep uit het aanbod: inhoud voor sociale media creëren (leuke foto’s, filmpjes en infographics), communicatieplannen opstellen en opvolgen, nieuwsbrieven versturen + de impact analyseren, interviews afnemen, klein lay-out-werk, Google Analytics, SEO... We bekijken samen waar je talent en interesses liggen. Het adres van de stageplek is in Sint-Amandsberg, bij Gent. Mogelijk werk je af en toe op verplaatsing, of vanuit ons kantoor aan het station Gent-Sint-Pieters.
Lees meer

Stage bij Brake-Out in Gent, Leuven, Antwerpen of Brugge

Brake-Out is een doorgedreven talenttraject voor jongvolwassenen met een cognitieve ondersteuningsnood. Er zijn verschillende groepen actief, in Gent, Leuven, Antwerpen en Brugge. De cursisten komen twee vaste dagen per week samen. Elke groep wordt begeleid door een educatieve medewerker en een coach van Brake-Out. Als stagiair ondersteun je zowel de cursisten als de begeleiders. Soms werk je zelf activiteiten en projecten uit.... of je draait een korte periode mee in een specifiek project. Lees meer

Ik heb zelf een idee voor een stage

Logistiek, impactmeting, lay-out, digitale toepassingen, fondsenwerving, event management....  Als groeiende en dynamische organisatie draagt Konekt innovatie hoog in het vaandel. Wie weet maakt jouw expertise onze werking efficiënter en impactvoller . Wil je stage doen in een vakgebied dat hierboven niet aan bod komt?  Overtuig ons waarom jouw stage een meerwaarde kan betekenen en misschien maak je binnenkort deel uit van het Konekt-team. Alles is bespreekbaar. Mail je motivatie en CV naar an.beghein@konekt.be.