Maak kennis met kracht- en talentgericht werken

Mensen, organisaties en bedrijven groeien het sterkst wanneer je focust op wat goed gaat. Via kracht- en talentgericht werken leer je waar mensen energie van krijgen. En teams die in gesprek gaan over talent, die behalen betere resultaten.

→ Ga voor blije medewerkers door de focus te leggen op talent.

→ Leer hoe je talenten ontdekt bij jezelf en bij anderen, en leer hoe je omgaat met dingen waar je echt niet goed in bent.

→ Neem een nieuwe woordenschat mee naar de werkvloer, en ga er meteen mee aan de slag om jouw team naar een nieuw niveau te tillen.

Krachtgericht01

Programma

 1. Positieve psychologie: We duiken samen in de oorsprong van het talentdenken en de positieve psychologie. Daarbij staan we stil bij de denkkaders van oplossingsgericht versus probleemoplossend denken. Aan de hand van stellingen krijgen we het verschil tussen de fixed en growth mindset onder de knie.
 2. Talenten: Wat zijn talenten? We maken kennis met de definitie van Luk Dewulf. We ontdekken onze eigen talenten en gaan hierover in gesprek.
 3. Talent in team: Hoe kan je talenten bij anderen ontdekken? Hoe ga je als team om met talent? En hoe zet je de talenten van je team in om betrokkenheid te verhogen en betere resultaten te behalen?

Praktische info

 • doelgroep
  werkgevers, HR-verantwoordelijken, CSR-managers die willen leren werken met een kracht- en talentgerichte mindset
 • duur
  halve dag
 • groep
  van 10 tot 20 deelnemers
 • prijs
  1125 euro (non-profit: 750 euro)

Start met kracht- en talentgericht werken

Vragen? Stien, Kurt en Marijn en vertellen je graag meer.

Stien Van Obbergen

accountmanager bedrijven en organisaties Meer info

Kurt Vanhauwaert

accountmanager bedrijven en organisaties / trainer Meer info

Marijn Leroy

accountmanager bedrijven en organisaties / teamverantwoordelijke Meer info