Doe de inclusiecheck

Wil je met jouw bedrijf of organisatie de volgende stap zetten richting inclusie? Doe dan eerst een check over de sterktepunten en de kansen van vandaag. Aan de hand van onze beproefde methode van de 8 B's van toegankelijkheid krijg je concrete inzichten en tips die je helpen bij het uitzetten van een inclusief beleid en strategie.

→ Zet de volgende stap richting inclusie aan de hand van de 8 B's van toegankelijkheid.

→ Ga met experts inzake handicap aan de slag rond sterktepunten en kansen.

→ Krijg als resultaat een rapport met concrete inzichten en tips op maat.

Inclusiecheck01

Aan de hand van de beproefde methode van de 8 B's van toegankelijkheid krijg je in deze check een duidelijk zicht op de stand van zaken m.b.t. inclusie in jouw bedrijf.

Programma

 1. Vooraf: survey: Via een voorafgaande survey aan interne en externe stakeholders krijgen we een beeld van de huidige stand van zaken. Waar situeren zich vandaag de sterktes op het vlak van inclusie en toegankelijkheid, en waar bevinden zich de uitdagingen?
 2. Hands-on sessie: Samen met experts inzake handicap gaan jullie in team / met interne stakeholders aan de slag. Rond welk van de 8 B's van toegankelijkheid hangen de meeste uitdagingen? We passen die meteen concreet toe op je eigen bedrijfscontext. Nadien bepalen we samen de focus en een top 3 van prioritair te tackelen issues.
 3. Rapport met inzichten en tips: Na afloop van de sessie ontvang je van ons als resultaat een rapport met daarin de verwerking van alle inzichten en tips die aan bod kwamen. Dat rapport geeft concrete aanbevelingen voor de opmaak van een inclusief beleid.

Praktische info

 • doelgroep
  bedrijven en organisaties die strategische stappen willen zetten in hun inclusief beleid
 • duur
  volledige dag
 • groep
  min. 5 - max. 15 deelnemers
 • prijs
  1875 euro (non-profit: 1250 euro)

Doe nu de inclusiecheck voor jouw bedrijf

Vragen? Stien, Kurt en Marijn en vertellen je graag meer.

Stien Van Obbergen

accountmanager bedrijven en organisaties Meer info

Kurt Vanhauwaert

accountmanager bedrijven en organisaties / trainer Meer info

Marijn Leroy

accountmanager bedrijven en organisaties / teamverantwoordelijke Meer info