Talent-trajecten voor jongeren

Ontdekken waar je goed in bent is enorm belangrijk voor je zelfbewustzijn en voor een positief zelfbeeld. Alleen is het als jongere moeilijk om te zijn wie je echt bent: vanuit de samenleving krijg je vooral te horen wat je niet kan. De talent-trajecten van Brake-Out laten je ontdekken waar je wél goed in bent.

Hero02

Je goed in je vel voelen begint met weten waar je goed in bent.

Jongeren horen maar al te vaak wat ze niet kunnen en waar ze niet goed in zijn. In onze nieuwe talent-trajecten ontdekken jongeren de dingen die ze goed kunnen en waar ze energie van krijgen.

Dit is de eerste keer dat ik praat over de toekomst en over mijn dromen. Ik heb ontdekt dat ik meer talenten heb dan ik dacht.

Bij Brake-Out werken we al jaren met jongeren rond hun talenten. Ze ontdekken wat ze graag doen, leren wat ze goed kunnen en komen te weten waar ze energie van krijgen. Drie ingrediënten voor een positief zelfbeeld!

In deze talent-trajecten:

  • Leren jongeren zichzelf kennen: ze leren wat hun sterktes zijn en waar ze steun bij nodig hebben.
  • Bouwt iedere jongere onder begeleiding aan een persoonlijk talentenportfolio.
  • Dit talentenportfolio is de basis om stappen te zetten naar een eigen toekomst.

Voor wie?

Onze nieuwe talent-trajecten zijn er voor alle jongeren tussen 16 en 25 jaar die zich vragen stellen over wie ze zijn en wat ze goed kunnen.

Goed om weten:

  • Onze talent-trajecten duren 6 weken.
  • De trajecten vinden telkens plaats op woensdagnamiddag.
  • We starten om 14u en eindigen om 17u. We onthalen je graag vanaf 13u30.
  • Een talent-traject kost jou niets*.

Wil je graag deelnemen? Of ken je iemand die wil deelnemen? Wil je gewoon meer info?

Neem contact op met Fem. Ze vertelt je met veel plezier alles over onze talent-trajecten tijdens een persoonlijk gesprek.

Laten we kennismaken ⮕
Fem01

* Brake-Out is een erkend aanbieder van Rechtstreeks Toegankelijke Hulp (RTH). Onze Talent-trajecten kan je dan ook betalen met RTH-punten. Is dit onbekend voor jou? Tijdens een kennismakingsgesprek vertellen we er meer over >