Vind een Brake-Out-groep in jouw buurt

Vandaag kun je Brake-Out volgen in Gent, Leuven, Antwerpen en Brugge. En vanaf januari 2025 ook in Brussel. Ontdek onze cursuslocaties in heel Vlaanderen. En schrijf je in.

Trein brake out

Dichtbij het openbaar vervoer

  • Onze cursuslokalen liggen altijd dichtbij het station, zodat je er gemakkelijk geraakt met de bus of de trein. Veel deelnemers leren door Brake-Out zelfstandig het openbaar vervoer nemen.
  • We komen twee keer per week samen. De ene dag blijven we op de cursuslocatie. De andere dag vertrekken we vanuit de cursuslocatie naar activiteiten op verplaatsing. Dat doen we meestal met het openbaar vervoer.
  • In het derde jaar zitten we soms op een andere locatie. Want deelnemen aan de samenleving houdt ook in dat je overal je weg probeert te vinden.
Mam Brugge Brake Out

Locaties ín de samenleving

  • We kiezen bij zoveel mogelijk locaties waar ook andere bedrijven of organisaties aanwezig zijn. Waar bezoekers over de vloer komen en je gemakkelijk deelneemt aan lokale initiatieven. Het vergroot de kans dat de Brake-Outers een actieve rol opnemen bij één van de organisaties. Of meedraaien op activiteiten in het gebouw.
  • Brake-Out Brugge zit in het Wijkcentrum Xaverianen, Antwerpen bij 't Werkhuys en Leuven in de Maakleerplek, waar bedrijven, scholen, kunstenaars en inwoners samen leren, maken en werken.
  • De aanwezigheid van de jongeren werkt ook inspirerend voor de passanten op de locaties. Ze zien de talenten van de Brake-Outers in actie.

Ik wil deelnemen in Gent, Antwerpen, Brussel, Leuven of Brugge

In september 2024 starten de volgende groepstrajecten in Brugge, Gent, Leuven en Antwerpen. In januari 2025 start Brake-Out ook in Brussel.
Lijkt het iets voor jou? Vraag dan een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek aan. Je komt alles te weten over hoe je aan Brake-Out kunt deelnemen. En we nemen er ook de tijd om te luisteren naar wat jou – en jouw supporters – motiveert om deel te nemen aan Brake-Out.

Vraag een kennismakingsgesprek aan
Kennismakingsgesprek BO