Overslaan en naar de inhoud gaan

Top navigatie

Konekt als fluïde organisatie

Bouwen aan een futureproof organisatiemodel waarin Konekt-medewerkers voluit kunnen werken vanuit hun talenten. Daar gaan we voor de komende jaren. Met de steun van ESF Vlaanderen hertekenen en implementeren we ons huidige organisatiemodel tot een innovatief en werkbaar model. Ons doel? Dat medewerkers zich goed voelen in hun job en zo voluit kunnen meebouwen aan een inclusieve samenleving.

Het Konekt-team, klaar voor de toekomst

We werken in een steeds veranderende, complexe en ambigue omgeving. Konekt wil flexibel kunnen inspelen op noden die vandaag leven in de samenleving. Daarom moet ook onze interne organisatie vlot wendbaar zijn.

Enkele jaren geleden begon Konekt te experimenteren met zelforganiserende teams. Hoe meer de organisatie groeit, hoe complexer dat wordt. De ESF-subsidie ‘Anders organiseren’ geeft ons ruimte om de zelfsturingsprocessen verder uit te werken en te experimenteren met een innovatief organisatiemodel. Daarbij streven we ernaar dat alle personeelsleden vanuit hun talent werken. Dat ze voornamelijk die taken uitvoeren waarin ze goed zijn en die ze graag doen.

Duurtijd van het project: van 1 februari 2018 tot en met 31 juli 2020.

In samenwerking met