Overslaan en naar de inhoud gaan

Top navigatie

Welk talent zet jij in tijdens de Gentse Feesten?

Achter de schermen van de Gentse Feesten zijn honderden mensen druk in de weer. Hoe kan je dit alles beter ontdekken dan zelf eens zo'n beroep uit te oefenen? Word voor één dag ijsjesverkoper, vuilnisman/vrouw, barmedewerker, fotoreporter of feestenburgemeester! Want mensen met een beperking kunnen óók meehelpen tijdens de Feesten.

Konekt geeft je op de Gentse Feesten de kans om eens in een andere rol te kruipen, helemaal op maat van jouw talent. Wat kan je goed? Welke talenten schuilen er in jou? Je gaat in duo op pad, samen met iemand met veel ervaring. Zo ontdek je de Gentse Feesten op een heel plezante manier.

Is één van deze beroepen jou op het lijft geschreven?
Neem dan snel contact op met Stef van Konekt: stef.thienpont@konekt.be
Hij nodigt je dan uit voor een gesprek om elkaar beter te leren kennen.

Afvalophaler bij Ivago
Hou je het graag proper? Je kan mee met een ploeg van Ivago en zo ontdek je op welke manier het afval van de Gentse Feesten opgeruimd wordt.

Politieman/vrouw
Ben je gefascineerd door het blauwe uniform? Of hou je graag een oogje in het zeil? Tijdens de Gentse Feesten heeft de politie het erg druk. Je verzorgt mee het onthaal van het commissariaat in de Belfortstraat en begeleidt de mensen die een vraag hebben.

IJsverkoper
Ken je de witte ijskarretjes van Pierino? Wie houdt er niet van een lekker ijsje tijdens de warme Gentse Feesten? Leer alvast de verschillende smaken uit het hoofd, want je mag zelf ijsjes scheppen!

Feestenburgemeester
Tijdens de Gentse Feesten hangt Mathias De Clercq zijn burgemeesterssjerp even aan de haak, en mag Annelies Storms de feestenburgemeester zijn. Je gaat met haar mee op pad en kan zo even mee de baas van de stad Gent zijn.

Journalist/fotograaf
Iedere dag kan je in de krant lezen wat er tijdens de Gentse Feesten gebeurd is. Maak je graag foto's of schrijf je graag? Word dan reporter voor één dag! Je mag mee op pad met een reporter van De Gentenaar.

VIP-barmedewerker
Als er gefeest wordt, dan wordt er ook al eens iets gedronken. Hou je van contact met de feestvierders, en sta je graag achter in plaats van voor de bar? Dan kan je op de Korenmarkt pintjes gaan tappen.

Stagehand in de backstage
Achter het podium is het een drukte van jewelste. Muziekinstrumenten worden af- en aangedragen, want alles moet tijdig op het podium staan voor de volgende band. Heb je geen schrik van een beetje fysieke arbeid? Dan kan je meedraaien als stagehand!

Licht- en geluidstechnicus
Om alle optredens zonder problemen te laten verlopen zijn er heel wat mensen in de weer. De belichting en het geluid wordt geregeld door de licht- en geluidstechnicus. Zit je graag aan de knoppen en ben je gefascineerd door techniek? Dan ben je welkom in de PA op de Korenmarkt!
 

Is één van deze beroepen jou op het lijft geschreven?
Neem dan snel contact op met Stef van Konekt: stef.thienpont@konekt.be
Hij nodigt je dan uit voor een gesprek om elkaar beter te leren kennen.

Neem contact op met Stef