Overslaan en naar de inhoud gaan

Top navigatie

VACATURES: Coaches en trainers bij Brake-Out in Gent, Brugge, Antwerpen en Leuven

Leef voluit in een inclusieve wereld. Dat is waar Konekt voor gaat. Ook jij kan hieraan meewerken. Met of zonder beperking. Zin om onze nieuwe collega te worden? Kijk snel of je jezelf herkent in onderstaande vacatures.

Coach (60%, onbepaalde duur)

  • Je werkt als coach mee aan Brake-Out, een leerprogramma van drie jaar. De deelnemers hiervan zijn een tiental jongeren met een cognitieve ondersteuningsnood, die via ervarings- en verwerkingsmomenten hun wereld verbreden en veerkrachtiger in het leven leren staan.
  • Erbij horen, talent ontdekken en ontwikkelen, van betekenis zijn voor een ander, rollen opnemen in de samenleving, zelf het stuur van je leven in handen nemen zijn de hoofddoelstellingen voor de deelnemers.
  • Je werkt in tandem met een trainer, die het inhoudelijke programma ontwikkelt.

Lees meer over deze vacature

Trainer (60%, onbepaalde duur)

  • Je werkt als trainer mee aan Brake-Out, een leerprogramma van drie jaar. De cursistengroep bestaat uit een tiental jongeren met een cognitieve ondersteuningsnood. Ze verbreden via ervarings- en verwerkingsmomenten hun wereld en leren veerkrachtiger in het leven staan.
  • Erbij horen, talenten ontdekken en ontwikkelen, van betekenis zijn voor een ander en zelf het stuur van je leven in handen nemen zijn de hoofddoelstellingen.
  • Je werkt in tandem met een Brake-Out-coach, die zich richt op de individuele noden en handicapspecifieke ondersteuning. Jij bent verantwoordelijk voor de inhoud van het leerprogramma van jouw groep. Het kader en de basis van het leerprogramma is beschikbaar: jij kiest en organiseert de methodieken en contexten die aansluiten bij de leervragen en leerstijlen van je cursisten. Je ziet als geen ander talenten bij anderen en vindt het fijn om personen - met en zonder beperking – sterker te maken.
  • Vanuit je geloof in een inclusie wereld leg je verbindingen met en ondersteun je inclusieve leercontexten en reguliere partners in de samenleving.

Lees meer over deze vacature