Overslaan en naar de inhoud gaan

Top navigatie

Met spijt in ons hart annuleren we alle meerdaagses met overnachting van 2020

Toen we in 2019 onze meerdaagse cursussen voor dit jaar planden, hielden we absoluut geen rekening met de situatie waarin we ons vandaag bevinden. Met ontzettend veel hartzeer annuleren we alle meerdaagse cursussen met overnachting die nog gepland zijn voor 2020.

Veiligheid en gezondheid van onze deelnemers primeert

We leven in heftige tijden. En voorlopig lijken die tijden nog een poos te zullen duren. De maatregelen die we als samenleving nemen om te voorkomen dat het coronavirus zich verspreidt, bepalen ons dagelijks leven. Voor iedereen is er heel veel veranderd. Ook voor Konekt. We proberen weloverwogen beslissingen te nemen, waarbij we de veiligheid en gezondheid van onze deelnemers, begeleiders en medewerkers vooropstellen. Daarom hebben we besloten om alle meerdaagse cursussen met overnachting die gepland waren voor 2020 te annuleren.

Iedereen die zijn meerdaagse betaalde, ontvangt van ons een creditnota voor het volledige bedrag. We zullen het bedrag terugstorten op de rekening waarmee het betaald werd. 

Helaas ook geen zomer in 2021

We weten dat velen al uitkijken naar de zomer van 2021. Daarom willen we nu al meedelen dat Konekt de keuze maakte om in de nieuwe beleidsperiode, die start in 2021, geen meerdaagse activiteiten met overnachting meer aan te bieden zoals we die vandaag organiseren. Wat het dan wel wordt, dat krijgen jullie in het najaar van ons te horen.

 

Heb je nog vragen?

Voor alle vragen kan je terecht op werkdagen van 9u tot 16u (behalve op woensdag)
Mail naar info@konekt.be of bel ons op het nummer 09/261.57.50.

Bedankt aan iedereen die er met ons een fantastische zomer van had willen maken.
We missen jullie nu al.
Zorg goed voor elkaar en hopelijk tot binnenkort.

Het Konekt-team