Top navigatie

Kom onze ambassadeurs aanmoedigen op hun toonmoment

Iedereen heeft een boeiend verhaal te vertellen. In de opleiding 'Ambassadeur voor een inclusieve wereld' leerden 5 cursisten hoe ze hun verhaal kunnen brengen voor een groep. Op 7 juni tonen ze met woord en beeld wat ze de voorbije wekend geleerd hebben.

Baptiste: "Ik leer ontspannen mijn verhaal brengen voor een groep."

Tijdens 9 opleidingsdagen leerden onze cursisten alles om een goede beurt te maken voor een groep: ademhaling, houding, presentatietechnieken en foto's bewerken. Het resultaat is een compleet verhaal in woord en beeld, dat ze graag met jou delen tijdens het toonmoment.

Baptiste is een van de cursisten: "Ik vertel graag over mijn interesses. Soms lukt het me niet om mijn zenuwen onder controle te houden. Daarom vond ik het een boeiende opleiding, want ik zou graag volledig ontspannen mijn verhaal kunnen brengen voor een groep."

Op de tablet leerde Baptiste hoe hij foto's en video's kan bewerken. "Ik vond het heel boeiend om met de tablet foto's te maken en daarna te bewerken. We maakten ook een montage met video's die we zelf gefilmd hadden."

De dingen die hij geleerd heeft wil Baptiste  graag in de praktijk blijven inzetten: "Konekt vraagt mij wel eens om te gaan spreken over de opleiding co-begeleider die ik ook heb gevolgd.  Soms spreek ik ook voor een groep in het rusthuis waar ik werk. Op die momenten zal ik de dingen die ik heb geleerd goed kunnen gebruiken."

Welkom op ons toonmoment op 7 juni in Gent

Op het toonmoment van 7 juni bouwen we ons kantoor om tot een heuse radiostudio. Onze cursisten tonen met woord en beeld wat ze de voorbije 9 sessies geleerd hebben. In september start deze opleiding ook in Leuven. Op het toonmoment beleef je al een voorsmaakje van de opleiding.

Vrijdag 7 juni 2019, van 15u30 tot 17u
Koning Boudewijnstraat 51, 9000 Gent.
Dat is 5 minuten wandelen van station Gent-Sint-Pieters.

Laat ons weten of je erbij zal zijn

Schrijf je in voor de opleiding Ambassadeur in Leuven (start op 19 september 2019)

Op 19 september 2019 start de opleiding 'Ambassadeur voor een inclusieve wereld' ook in Leuven.
Tijdens 9 opleidingsdagen leer je:

  • je verhaal duidelijk opbouwen
  • duidelijk spreken voor een publiek
  • manieren om jouw verhaal visueel te maken via foto's, films, computer

Interesse?
Kom dan naar het toonmoment op 7 juni of klik hier voor meer info over de opleiding in Leuven.