Vorming

Goestinggevers: studiedagen vol inspiratie en versterking

Goestinggevers zijn studiedagen boordevol ideeën, inspiratie en versterking. Je gaat gegarandeerd naar huis met een glimlach, goesting en een gamma nieuwe contacten. Op het programma in de eerste 3 edities: krachtgericht werken, partneren in ondersteuning en de inclusieve organisatie.

Goestinggevers

Gegarandeerd geïnspireerd

We lanceren dit jaar nieuwe studiedagen met de naam Goestinggevers: dagen barstensvol inspiratie. Na afloop ga je naar huis met goesting om met die inspiratie aan de slag te gaan.

De thema's voor dit jaar zijn de basisingrediënten om personen met een beperking voluit te laten leven in een inclusieve wereld:

Dit zijn niet voor niets de pijlers waar Konekt op gebouwd is. Ze zijn ook niet onbekend voor jullie, niet exotisch, niet duur… We hebben niet opnieuw het warm water uitgevonden. De magie zit 'm in de samenstelling ervan.

Goestinggevers 2: Partneren in ondersteuning | 16 september

Rondom je cliënt bestaat een netwerk van ouders, familie, supporters, organisaties, ... Dit netwerk geeft hen kansen om eigen keuzes te maken en minder afhankelijk te zijn van zorg en hulp. Wanneer je dit netwerk kan versterken en activeren maak je de ondersteuning breder en maak je groei mogelijk.

In deze studiedag leer je hoe je dit netwerk kan versterken en activeren, om uiteindelijk te komen tot een grotere zelfstandigheid én een betekenisvolle rol in de samenleving voor de cliënt.

Goestinggevers 3: De inclusieve organisatie | 2 &3 december

Met het 'inclusief organisatiemodel' van prof. dr. B. Ferdman als inspiratie duiken we in de ins en outs van de inclusieve organisatie. Wat zijn de randvoorwaarden? En welke drempels moeten we zelf concreet overwinnen?

Alle lagen van de organisatie komen aan bod: HR-beleid, leiderschap, organisatiecultuur en -strategie. Na afloop heb je een concrete strategie in handen om toe te passen in jouw organisatie.

Datum bericht woensdag 07 april 2021