Overslaan en naar de inhoud gaan

Top navigatie

We vertelden ons NMBS-verhaal in het federaal parlement

Op 24 februari was Konekt te gast in de commissie mobiliteit van het federaal parlement. Daar ging het over de toegankelijkheid van de NMBS voor personen met een beperking. Kurt en Wouter trokken naar Brussel en vertelden onderstaand verhaal aan de commissieleden. Onderaan deze pagina kan je ook de opnames van onze interventies bekijken.

Bekijk het verhaal

Mee op stap langs de wandeling Toerke Talent in Brugge.

Op een koude, zonnige winterdag trekken stagiaires Sarah en Angie naar Brugge voor de interactieve stadswandeling Toerke Talent. In deze wandeling, uitgestippeld door medewerkers en cursisten van Konekt, Brake-Out en Platform-K, staan talenten centraal. Een verslag van geanimeerde tocht.

Bekijk het verhaal

Vacatures voor HR, Fondsenwerving en Office Management

Konekt heeft grote plannen voor 2021. Om al die ideeën te kunnen realiseren, zoeken we enkele enthousiaste collega's. Versterk jij ons team als Fondsenwerver, HR-Verantwoordelijke of Office Manager?

Bekijk het verhaal

Help Konekt van 2021 een beter jaar te maken. Doe een gift.

2020 was een pittig jaar. Maar dat houdt Konekt niet tegen om in 2021 nog meer te gaan voor onze missie: een inclusieve samenleving waaraan iedereen kan bijdragen vanuit zijn of haar talent. Waarin álle jongeren - ook met een beperking - hun dromen kunnen waarmaken. Help jij ons om van 2021 een beter jaar te maken?

Bekijk het verhaal

VACATURE: Trainer bij Brake-Out (60%) in Leuven

Zie je altijd talenten bij anderen? Vind je het fijn om jongvolwassenen met een beperking sterker te maken? Goed nieuws, want we zoeken nog een trainer voor het leerprogramma Brake-Out in Leuven.

Bekijk het verhaal

✨ We zetten 2021 goed in met deze opleidingen voor profs

Op welke vlakken wil jij volgend jaar bijleren? We werkten de laatste maanden naarstig aan een uitgebreid opleidingsprogramma vol nieuwigheden. Ontdek hieronder alle opleidingen!

Bekijk het verhaal

Warmste Week: op deze manieren kun jij jouw talent inzetten voor Konekt

Meer dan ooit hebben we nood aan verbinding. Dankzij de Warmste Week kan jij vanuit jouw talent écht iets betekenen voor personen met een beperking. Ben je een creatieve maker? Houd je van dans of natuur? Pruts je graag met computers of wil je video's monteren? Konekt kan jouw hulp gebruiken!

Bekijk het verhaal

⚠️ UPDATE Coronavirus

De Vlaamse regering kondigde nieuwe COVID-19 maatregelen aan. Dit verandert er vanaf 29 oktober bij de activiteiten van Konekt.

Bekijk het verhaal

Zo bouwt Hotspots voor Talent aan de school van de toekomst

Wat als leerlingen, leerkrachten, directeurs, ouders, lokale bedrijven en organisaties samen nadenken over de school van de toekomst? En ze die ideeën ook omzetten in een experiment? 3 scholen in Brugge en Wetteren gaan de uitdaging aan in het project Hotspots voor Talent. Konekt-medewerker Fem Cnudde legt uit hoe die samenwerking verloopt.

Bekijk het verhaal
More news