Top navigatie

Toonmoment Brake-Out Gent

In september startte een tweede groep van Brake-Out in Gent. Op dit toonmoment laten de cursisten en hun begeleiders zien wat ze de voorbije maanden gedaan hebben. We geven ook informatie over Brake-Out groepen die in de toekomst zullen starten.

Benieuwd wat het talenttraject Brake-Out zoal inhoudt? Of het misschien ook iets voor jou is? Of kom je supporteren voor een cursist die je kent? Iedereen is welkom.

PROGRAMMA

  • Cursisten, coaches en de ontwikkelaars van het Brake-Out-leerprogramma blikken terug op de afgelopen maanden. Onze cursisten nemen jullie mee in hun ervaringen, geïllustreerd met filmpjes en foto's.
  • We doen een vooruitblik naar volgende maanden en schooljaar. Wie interesse heeft om volgend jaar met Brake-Out te starten in één van de Vlaamse Provincies krijgt meer praktische informatie.
  • In het tweede uur voorzien we een netwerkmoment. Daar kan je bij een hapje en een drankje praten met medewerkers, cursisten en hun supporters. Je kan er ook meer beelden zien van waar Brake-Out mee bezig is geweest.

SCHRIJF JE IN

  • Laat via de inschrijvingsknop weten dat je erbij zal zijn. Vermeld ook met hoeveel personen je komt.

Locatie

KONEKT
Koning Boudewijnstraat 51
9000 Gent

Wanneer

24/01/2020 van 17:30 tot 19:30

Prijs

Gratis

Mensen in een rolwagen kunnen deelnemen