Top navigatie

Verbind vanuit je passie

Talent Journey - Europese jongerenuitwisseling

Een uitwisselingsreis naar Spanje voor jongvolwassenen tussen de 18 en 26 jaar.

Van 1 tot 7 september 2019 trekken we 7 dagen op uitwisseling naar Burgos. Dit is een historische stad in het Noorden van Spanje. We ontmoeten er Spaanse en Belgische jongeren met en zonder beperking. Samen ontdekken we elkaars cultuur en verleggen we onze grenzen.

We leren ook onszelf en onze talenten beter kennen. Zo zoekt iedereen één uitdaging voor zichzelf die hij of zij wilt verwezenlijken tijdens de trip.

Wat we allemaal zullen doen? Een stadsspel, samen koken, vertrouwensspelen en een tweedaagse trektocht langs de pelgrimsroute van Compostella. Het wordt een unieke ervaring waar je nieuwe vrienden zal maken!

Links dnderaan de pagina lees je meer praktische info over wie kan deelnemen en hoe jezelf kan voorstellen.

Meer info

Deelnemers met beperkte mobiliteit kunnen deelnemen. We kunnen gebruik maken van een speciale rolstoel voor de 2 daagse trekking. Je moet wel in en uit een busje kunnen en enkele trappen op kunnen om mee te kunnen op reis.

Wanneer

Van 01/09/2019 om 19:00 tot 07/09/2019 om 21:30

Prijs

150 euro per persoon

Mensen in een rolwagen kunnen deelnemen

In samenwerking met

Wie kan deelnemen?

Dit project is voor jongeren van 18 tot en met 26 jaar. Je hebt interesse in een weekje vol avontuur en interculturele uitwisseling. We zijn op zoek naar avonturiers die geen schrik hebben om af en toe een hindernis te overwinnen en mee creatief na te denken. Plezier en fun gaan gepaard met interessante (culturele) leerervaringen over jezelf en anderen. Je krijgt de kans om heel wat kennis, vaardigheden en inzichten te verwerven tijdens de groepsopdrachten en spelen. We komen ook twee keer samen: één keer voor de reis en één keer erna.

Deelnameprijs is slechts 150 euro

Dit project wordt gesubsidieerd door het Youth in Action programma van Erasmus+. Daardoor betaal je een deelnameprijs van maar 150 euro. De onkosten voor vervoer, accommodatie, verblijf en activiteiten wordt volledig gedekt door de Europese subsidies. Onze partners in dit project zijn KaravaanJint en twee Spaanse organisaties in Burgos.

Het aantal plaatsen is beperkt

Twijfel dus niet te lang om je aan te melden als kandidaat.
Na je inschrijving volgt een kennismakingsgesprek. Daarna kom je te weten of je al dan niet mee kunt in september.
Enkele weken voor we vertrekken, komen we al eens samen om alle praktische info te overlopen.

Partners

Dit project wordt gesubsidieerd door het Youth in Action programma van Erasmus+. Daardoor betaal je een deelnameprijs van maar 150 euro. Onze partners in dit project zijn KaravaanJint en twee Spaanse organisaties in Burgos.