Top navigatie

Raak uit de knoop

Ervaringsdeskundigheid in jouw organisatie

Decennia lange dachten professionele hulpverleners dat zij de enige experten waren. Dat zij als enige ‘wisten’ en alle kennis in huis hadden om zorgorganisaties en ondersteuning vorm te geven.

Dit is een vorming voor managers, coördinatoren en leidinggevenden die het roer drastisch willen omdraaien. Die samen met personen met een beperking en hun verwanten de koers van de organisatie willen bepalen.

Je krijgt inzicht in de voorwaarden voor een intensieve samenwerking tussen professionele werknemers en personen met ervaringskennis. In de katalysatoren voor een succesvol traject maar evengoed de belemmeringen die kunnen meespelen.

Meer info

Een broodjesmaaltijd wordt voorzien.

Locatie

KONEKT vzw
Lijnmolenstraat 153
9040 Sint-Amandsberg

Wanneer

22/10/2019 van 09:00 tot 16:00

Prijs

80 euro per persoon

Mensen in een rolwagen kunnen deelnemen

Inhoud

Thema's als co-creatie, ervaringsdeskundigheid, inclusieve, samenleving, verdrag van de rechten van mensen met een handicap en transdisciplinaire samenwerking komen aan bod. We laten ruimte voor dialoog en vertaling naar eigen praktijk.

BEGELEIDING DOOR EEN INCLUSIEF DUO

Sofie Sergeant en Henriëtte Sandvoort werken samen in inclusief onderzoek. Daarbij brengt Henriëtte haar krachten als ervaringsdeskundige in. Niet alleen de inhoud van deze vorming zet je aan het denken. Ook de manier waarop beide onderzoekers met elkaar samenwerken, verandert onze manier van kijken naar personen met een beperking en hun familie.