Top navigatie

Raak uit de knoop

Als de nacht valt Volzet

Een nachtelijke opleiding van 8 uur. Verschillende lezingen. Ruimte om ervaringen uit te wisselen met andere nachtwerkers. En culinaire verwennerij. Dat mag je ieder jaar verwachten van ons Nachtcongres. Bij het krieken van de dag trek je weer huiswaarts met een rugzak vol praktische tips.

Na de massale opkomst van de vorige jaren, houden we het deze editie wat exclusiever. We gaan voor iets minder deelnemers, maar des te meer ruimte om ervaringen uit te wisselen. En nog beter: voor een stevige dosis verwennerij en glamour. Het is jouw moment om te schitteren, nachtbegeleider. Op 6 juni ben jij de ster. Wees er dus snel bij, want de plaatsen zijn beperkt.

Locatie

Konekt
Lijnmolenstraat 153
9040 Sint-Amandsberg (Gent)

Wanneer

Van 06/06/2019 om 21:00 tot 07/06/2019 om 05:00

Prijs

80 euro per persoon

Mensen in een rolwagen kunnen deelnemen

Programma

Werk vanuit je talent
Je hebt talent voor iets als je het zonder moeite doet en het de tijd laat vergeten. Als je werkt vanuit je talent krijg je meer energie en werkplezier. In enkele interactieve workshops leer je jouw talenten beter kennen. Waar ben je goed in? Wat doe je graag? En hoe pas je die talenten toe tijdens je job?

Verhalen van andere nachtraven
Nachtwerkers… Wie zijn ze? Wat drijft hen? Hoe pakken ze de dingen aan? Nachtraven uit uiteenlopende sectoren delen hun werkervaring. Verwacht je aan een reeks boeiende en inspirerende verhalen.

Ervaringen uitwisselen met andere nachtwerkers
Via originele methodieken ga je samen aan de slag rond enkele uitdagende thema’s. Je wisselt goede praktijken en ideeën uit en kunt je talenten daar volop bij uitspelen. Uiteraard hoort daar een feestelijk hapje en drankje bij.

Toffe afsluiter
Welke dat is, verklappen we nog niet, maar we blijven in het feestthema. Om 5 uur schrijd je via de rode loper weer naar huis.

banner nachtcongres