Top navigatie

Als de nacht valt … schitteren nachtbegeleiders als sterren.

Op de nacht van 6 op 7 juni 2019 vindt ons jaarlijkse nachtcongres ‘Als de nacht valt’ plaats. Een opleiding voor nachtbegeleiders vol workshops en uitwisseling. Deze editie houden we het exclusief en gooien we er een stevige portie glamour tegenaan.

Minder deelnemers, meer persoonlijk contact

Een nachtelijke opleiding van 8 uur. Verschillende thema’s, workshops en ruimte om ervaringen uit te wisselen met nachtwerkers van andere organisaties, culinaire verwennerij… Dat mag je ieder jaar verwachten van ons nachtcongres voor nachtbegeleiders. Bij het krieken van de dag trek je weer huiswaarts met een rugzak vol inspiratie.

Na de massale opkomst van de vorige jaren, houden we het deze editie wat exclusiever. We gaan voor iets minder deelnemers, maar des te meer ruimte om ervaringen uit te wisselen. En nog beter: voor een stevige dosis verwennerij en glamour. Het is jouw moment om te schitteren, nachtbegeleider. Op 6 juni ben jij de ster. Wees er dus snel bij, want de plaatsen zijn beperkt.

​​​​​​​Programma

Werk vanuit je talent
Je hebt talent voor iets als je het zonder moeite doet en het de tijd laat vergeten. Als je werkt vanuit je talent krijg je meer energie en werkplezier. In enkele interactieve workshops leer je jouw talenten beter kennen. Waar ben je goed in? Wat doe je graag? En hoe pas je die talenten toe tijdens je job?

Verhalen van andere nachtraven
Nachtwerkers… Wie zijn ze? Wat drijft hen? Hoe pakken ze de dingen aan? Nachtraven uit uiteenlopende sectoren delen hun werkervaring. Verwacht je aan een reeks boeiende en inspirerende verhalen.

Ervaringen uitwisselen met andere nachtwerkers
Via originele methodieken ga je samen aan de slag rond enkele uitdagende thema’s. Je wisselt goede praktijken en ideeën uit en speelt je talenten daar volop bij uit. Uiteraard hoort daar een feestelijk hapje en drankje bij.

Toffe afsluiter
Welke dat is, verklappen we nog niet, maar we blijven in het feestthema. Om 5 uur schrijd je via de rode loper weer naar huis.

Praktische info

  • Wanneer: Van donderdag 6 juni (21u) tot vrijdag 7 juni (5u)
    Ontvangst vanaf 20u30
  • Locatie: Konekt, Lijnmolenstraat 153, 9040 Sint-Amandsberg
  • Dresscode: Kleed je mooi op. Het wordt feestelijk.
  • Eten: Er is een lekkere maaltijd voorzien.
  • Prijs: 80 euro

UPDATE:

De editie van 6 juni is al volzet. Bij voldoende belangstelling herhalen we dit programma op de nacht van 19 en 20 september 2019. Schrijf je in op de wachtlijst als je graag wil deelnemen op 19 september.

Zet me op de wachtlijst voor de tweede editie van 19 september.