Top navigatie

Cvo Inclusief zet haar cursussen open voor personen met een verstandelijke beperking

Vanaf januari kunnen ook volwassenen met een verstandelijke beperking een opleiding volgen aan het Cvo Kisp. Het gaat over modules uit de opleidingen kok, ICT en zorgkundige. Op donderdag 13 december 2018 is er een infomoment op de campus van Cvo Kisp in Gent. Je bent van harte welkom, samen met een begeleider of iemand uit je netwerk.

Welkom in Aalst, Aalter en Eeklo

Tof nieuws. Bij Cvo Kisp in Aalst, Aalter en Eeklo (centra voor volwassenenonderwijs) ben je ook met een verstandelijke beperking welkom. Vanaf 2019 kun hier de opleidingen Informatica, Koken en Verzorging volgen. Alle lessen zijn inclusief. Dit betekent dat cursisten met en zonder beperking samen les volgen. Elke opleiding bestaat uit verschillende delen (modules). Na elke module krijg je een deelcertificaat.

Konekt is partner en gaf het traject mee vorm. Voor Cvo Kisp zelf is dit een proeftraject. Na afloop zal ze het traject evalueren en uitzoeken hoe het in de toekomst nog uitgebreid kan worden. Daarnaast wil Cvo Kisp andere scholen aanzetten en ondersteunen om inclusief onderwijs aan te bieden.

Infomoment op 13 december 2018

CVO-Kisp organiseert een infomoment over deze opleiding. Je bent welkom, samen met een begeleider of iemand uit je netwerk. We vertellen over deze opleiding en hoe we jou daarin begeleiden en ondersteunen. Ook de leerkrachten van de 3 opleidingen zijn aanwezig om op je vragen te antwoorden.

Waar en wanneer?
Donderdag 13 december 2018, van 10u tot 12u.
Cvo Kisp in Gent, Holstraat 62 (lokaal f004)
We wachten jou op aan de ingang van de school.

Graag vooraf inschrijven
Stuur een mailtje naar jo.daems@thomasmore.be of schrijf je in via deze link
Meer info via Cvo Kisp: 09 216 84 93