Skip to main content

Top navigatie

Help Konekt van 2021 een beter jaar te maken. Doe een gift.

2020 was een pittig jaar. Maar dat houdt Konekt niet tegen om in 2021 nog meer te gaan voor onze missie: een inclusieve samenleving waaraan iedereen kan bijdragen vanuit zijn of haar talent. Waarin álle jongeren - ook met een beperking - hun dromen kunnen waarmaken. Help jij ons om van 2021 een beter jaar te maken?

Geef om een 2021. Een jaar met impact.

Ondanks alle coronabeperkingen, haalden we het voorbije jaar alles uit de kast om onze deelnemers een kwalitatief aanbod te geven. Via online coaching behaalden cursisten hun leerbewijs tot co-begeleider in de kleuterklas. De dansers van Platform-K bleven in beweging dankzij Zoom en onze Brake-Outers ontdekten een pak nieuwe (digitale) talenten. Wat een toppers!

Maar we moeten eerlijk zijn: een groot deel van onze inkomsten viel weg door Covid-19. En dat net aan de vooravond van een nieuwe beleidsperiode. Vanaf 1 januari 2021 gooien we alles in de strijd om onze missie te bereiken. Dat personen met een beperking voluit kunnen leven, leren en werken in een inclusieve maatschappij... daar gaan we voor.

Dankzij jouw gift

  • laat je jongeren met een beperking bouwen aan een toekomst die ze zélf willen. 
  • verschuif je de focus in onze samenleving van beperking naar talenten.
  • help je ons scholen, bedrijven en de overheid te inspireren om actie te ondernemen.

Kies een bedrag

20 euro   ✔ 40 euro   ✔ 60 euro   ✔ 125 euro   ✔ vrije gift

Je kunt je ervoor kiezen om je gift aan iemand op te dragen. Nadat je de gift hebt gedaan, kun je een talent-compliment schrijven naar een door jouw gekozen persoon. In een kort tekstje vertel je welk talent je aan hem of haar bewondert. Konekt mailt jouw warme boodschap door naar deze persoon.

Jouw gift levert 45% fiscaal voordeel op

Zo krijg je voor een donatie van bv. 50 euro maar liefst 22,5 euro terug als belastingvermindering.
Konekt bezorgt je een fiscaal attest.

Stort je liever via overschrijving?
Dat kan op rekeningnummer BE44 7380 4118 8545.
Zet in de mededeling 'Ik geef om 2021'.