Skip to main content

Top navigatie

Corona-maatregelen bij Konekt

De Vlaamse regering kondigde nieuwe COVID-19 maatregelen aan. Dit verandert er vanaf 29 oktober bij de activiteiten van Konekt. Houd deze pagina in de gaten voor updates.

+ Vinden de activiteiten plaats zoals gepland?
+ Wat als ik wil annuleren?
+ Ik werd ziek nadat ik aan een activiteit van Konekt deelnam. Wat nu?
+ Kan ik nog deelnemen aan de talent-activiteiten in een CVO?
+ Blijven de activiteiten van Brake-Out plaatsvinden zoals gepland?
+ Heb je nog vragen?

Vinden de activiteiten plaats zoals gepland?

We doen ons uiterste best om alle activiteiten online te laten plaatsvinden of te verplaatsen naar een latere datum. Als we iets veranderen aan de planning, of als we toch een activiteit moeten annuleren, dan brengen we jou persoonlijk op de hoogte.

Per activiteit bekijken we wat er mogelijk is:

  1. We vervangen de fysieke cursus door een online opleiding met eenzelfde kwaliteit en leerresultaat. In dit geval blijft de deelnameprijs en datum ongewijzigd.
  2. We stellen de fysieke cursus uit naar een latere datum.
  3. Als het niet anders kan, dan annuleren we de cursus. In dat geval betalen we de deelnameprijs terug.

We brengen jou altijd jou persoonlijk op de hoogte van de aanpassingen.

Lees hier onze volledige en uitgebreide voorwaarden.

Wat als ik wil annuleren?

Als je zelf je deelname wil annuleren, dan gelden onze gewone annuleringsvoorwaarden:

Je kan kosteloos en zonder reden annuleren binnen de 14 kalenderdagen na inschrijvingsdatum (= datum waarop je jouw bevestiging en factuur ontvangen hebt). Behalve wanneer de eerste cursusdag doorgaat binnen de 14 kalenderdagen na inschrijving, dan dien je nog steeds de volledige cursusprijs te betalen. 

Als je later dan 14 kalenderdagen na inschrijving annuleert, betaal je

  • tussen 15 en 30 kalenderdagen voor het begin van de cursus: 50% van de cursusprijs.
  • minder dan 15 kalenderdagen voor het begin van de cursus: de volledige cursusprijs.

Ook bij situaties van overmacht, ziekte, sterfgeval in de familie. In dat geval zoek je best iemand die in jouw plaats aan de cursus kan deelnemen. Heb je iemand gevonden? Laat het ons weten. Wij bekijken of deze deelnemer een geschikte vervanger is. Zo ja, dan schrijven we deze persoon in en annuleren we jouw deelname kosteloos . Als je niemand vindt die in jouw plaats kan deelnemen, betaal je ofwel een deel ofwel de volledige cursusprijs.

Ik werd ziek nadat ik aan een activiteit van Konekt deelnam. Wat nu?

Word je ziek in de 2 weken nadat je deelnam aan een activiteit van Konekt? Neem dan contact op met ons op via info@konekt.be of 09 261 57 50. Dan verwittigen we de andere deelnemers van de activiteit. Dit gebeurt uiteraard met aandacht voor jouw privacy.

Kan ik nog deelnemen aan de talent-opleiding in een CVO?

Sommige van onze opleidingen vinden plaats in een CVO (o.a. Co-begeleider in de kleuterklas). In dat geval gelden de maatregelen van het CVO in kwestie.

Je wordt in ieder geval persoonlijk op de hoogte gebracht door Konekt of door het CVO.

Blijven de activiteiten van Brake-Out plaatsvinden zoals gepland?

Volg je een traject bij Brake-Out? Dan brengt jouw coach je op de hoogte van de maatregelen die gelden tijdens de activiteiten.

De geplande supportersavonden en toonmomenten vinden niet plaats in fysieke vorm.

Heb je nog vragen?

Aarzel dan zeker niet om ons te contacteren.
Dat kan via mail of telefoon.
info@konekt.be
09 261 57 50 (van maandag tot vrijdag van 9h tot 12h30)

We wensen je veel goede moed tijdens deze verwarrende periode.
Het Konekt-team

 

"Online is here to stay"

Katrien De Baets (enthousiaste kansengever bij Konekt): “We maken terug de switch naar online voor onze activiteiten. Toch is er ook veel mogelijk vanop afstand. Dat hoeft niet per se zo afstandelijk te zijn als op het eerste zicht lijkt. In onze online activiteiten steken we heel wat interactie, zodat we dezelfde kwaliteit en hetzelfde leerresultaat kunnen bereiken. Op die manier van werken kregen we de voorbije maanden positieve reacties. Het sterkt Konekt zelfs in het idee om ook na corona online activiteiten te blijven aanbieden. Zoals je van ons gewend bent, broeden we alvast op een aantal creatieve concepten!"

"Persoonlijke interactie is belangrijk"

Tim Maenhout (bruggenbouwer bij Brake-Out): “Een samenleving waar personen met en zonder beperking vanuit hun talent voluit samen leven, leren en werken: dat is onze missie. Ook wanneer de maatregelen strenger zijn, werken we daaraan verder. Voorlopig blijven de ontmoetingen tussen de Brake-Outers plaatsvinden, uiteraard onder de meest veilige omstandigheden. Contact en interactie is heel belangrijk in onze opleiding. Mochten de maatregelen verder verstrengen, dan staan we klaar om voor de coaching en de groepssessies om te schakelen naar een online programma. In het voorjaar hebben we al bewezen dat we dat succesvol kunnen aanpakken."