Skip to main content

Top navigatie

Vacatures voor HR, Fondsenwerving en Office Management

Konekt heeft grote plannen voor 2021. Om al die ideeën te kunnen realiseren, zoeken we enkele enthousiaste collega's. Versterk jij ons team als Fondsenwerver, HR-Verantwoordelijke of Office Manager?

View story

Help Konekt van 2021 een beter jaar te maken. Doe een gift.

2020 was een pittig jaar. Maar dat houdt Konekt niet tegen om in 2021 nog meer te gaan voor onze missie: een inclusieve samenleving waaraan iedereen kan bijdragen vanuit zijn of haar talent. Waarin álle jongeren - ook met een beperking - hun dromen kunnen waarmaken. Help jij ons om van 2021 een beter jaar te maken?

View story

VACATURE: Trainer bij Brake-Out (60%) in Leuven

Zie je altijd talenten bij anderen? Vind je het fijn om jongvolwassenen met een beperking sterker te maken? Goed nieuws, want we zoeken nog een trainer voor het leerprogramma Brake-Out in Leuven.

View story

✨ We zetten 2021 goed in met deze opleidingen voor profs

Op welke vlakken wil jij volgend jaar bijleren? We werkten de laatste maanden naarstig aan een uitgebreid opleidingsprogramma vol nieuwigheden. Ontdek hieronder alle opleidingen!

View story

Warmste Week: op deze manieren kun jij jouw talent inzetten voor Konekt

Meer dan ooit hebben we nood aan verbinding. Dankzij de Warmste Week kan jij vanuit jouw talent écht iets betekenen voor personen met een beperking. Ben je een creatieve maker? Houd je van dans of natuur? Pruts je graag met computers of wil je video's monteren? Konekt kan jouw hulp gebruiken!

View story

⚠️ UPDATE Coronavirus

De Vlaamse regering kondigde nieuwe COVID-19 maatregelen aan. Dit verandert er vanaf 29 oktober bij de activiteiten van Konekt.

View story

Zo bouwt Hotspots voor Talent aan de school van de toekomst

Wat als leerlingen, leerkrachten, directeurs, ouders, lokale bedrijven en organisaties samen nadenken over de school van de toekomst? En ze die ideeën ook omzetten in een experiment? 3 scholen in Brugge en Wetteren gaan de uitdaging aan in het project Hotspots voor Talent. Konekt-medewerker Fem Cnudde legt uit hoe die samenwerking verloopt.

View story

Coronamaatregelen doen identiteit van personen met een beperking vervagen

Vorige week kregen we bij Konekt een bedrukte mail van Esther, een trouwe deelnemer van onze activiteiten. Esther woont in een voorziening en voelt na zes maanden coronacrisis hoe haar identiteit daar steeds meer vervaagt. “Met alle eenzijdige richtlijnen voor personen met een beperking lijkt het alsof je geen eigen persoonlijkheid meer hebt.” 

View story

Open brief één jaar later: niets veranderd bij de NMBS

Precies een jaar geleden schreef onze collega Kurt Vanhauwaert een open brief aan Sophie Dutordoir, de CEO van de NMBS. Vandaag schrijft hij opnieuw een brief, die je hieronder integraal kan lezen.

View story
More news